Főoldal COACHING NŐNEK LENNI JÓ! BUSINESS Főoldal BLOG RÓLUNK KAPCSOLAT SHOP

A RAGASZKODÁS ELENGEDÉSE


Egy lyukas felső, egy kinyújtott pulcsi, egy megszürkült paplanhuzat... Szinte már vállalhatatlan állapotban vannak, mégis ragaszkodunk hozzájuk. Már sorakoznak a szekrényben az új darabok, de hozzájuk nyúlunk rutinból elsőként. Vajon mi lehet az oka? Az új pulcsid sokkal puhább, az új ágyneműhuzatod sokkal kényelmesebb, te mégis a régit veszed elő? Az emlékek, a nosztalgia játszik veled, mert a lyukas felsőben képzeletben visszautazhatsz a koncertig ahol megismerted „őt”, a kinyúlt pulcsi egy közös átmozizott este emlékét rejti magában, a szürke paplanhuzat pedig gyermekkori nyarak emlékét idézi...

A nosztalgiázással az ég világon nincs semmi gond, de észre kell vennünk, ha nem csak egy rövid időre utaztatnak minket a múltba, hanem ott is tartanak, ezáltal elzárva minket a jelen pillanattól és annak végtelen lehetőségeitől.

Mit jelent a változás? Új embereket, új energiákat, új gondolatokat, új lehetőségeket, amiben önmagad megtartva festheted tovább a saját történetedet, de sokkal több színnel egy sokkal tágabb vásznon. Miért vonnád meg magadtól a változás lehetőségét? Miért tartanád magad a múlt falai közt?

Életünkben egy állandó igazság van, az pedig a változás, fogadd el, használd fel, szeresd meg!

Te min változtatnál ma?

TOVÁBBI CIKKEK

Starmind - Tudatos döntés

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató

Starmind - Tudatos döntés

Általános szerződési feltételek | Adatkezelési tájékoztató