Főoldal COACHING NŐNEK LENNI JÓ! BUSINESS Főoldal BLOG RÓLUNK KAPCSOLAT SHOP

BLOG


ANYASÁG A MINDENNAPOKBAN

Hajnal 5:00 és te már talpon, most altattad vissza a kisebbet másodszor. Csend, az utca fényei tompán beszűrődnek a lakásba. Visszafeküdhetnél, de annyira jó ez a pillanatnyi csend...

ELOLVASOM

DEPRESSZIÓ, ÉG VELED!

Szürke, borongós, esős a reggel... Semmi kedved kidugni a lábad a takaró alól, ráadásul ma lesz a nagy évértékelő meeting a külföldi főnökökkel, betegszabi kártya nem megjátszható.

ELOLVASOM

A RAGASZKODÁS ELENGEDÉSE

Egy lyukas felső, egy kinyújtott pulcsi, egy megszürkült paplanhuzat... Szinte már vállalhatatlan állapotban vannak, mégis ragaszkodunk hozzájuk. Már sorakoznak a szekrényben az új darabok, de hozzájuk nyúlunk rutinból elsőként. Vajon mi lehet az oka?

ELOLVASOM

FELGYORSULT VILÁGUNK

Most kell, azonnal kell, nem tudok várni, miért ilyen lassú... Ismerős mondatok? Valahogy mára elértünk egy olyan sebességi fokozatot, ahol a gyors is lassú már, mert nincs rá időnk...

ELOLVASOM

MOTIVÁCIÓ A SPORTOLÁSHOZ

Ma végre nem halogattam tovább és változtattam. Pár hónap kihagyás után végre sikerült rávennem magam, hogy újra megkezdjem az edzéseket és formába lendüljek. Ez itt most nem a #beachbody Jesolo-ig, sokkal inkább a „gyerek mellett főleg nem tunyulok el és teszem amit szeretek” sztori.

ELOLVASOMStarmind - Tudatos döntés

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató

Starmind - Tudatos döntés

Általános szerződési feltételek | Adatkezelési tájékoztató