COACHING NŐNEK LENNI JÓ! BUSINESS BLOG RÓLUNK KAPCSOLAT

COACHING


Coaching

Miben segít neked a coaching?

A jelent és a jövőt érintő elakadások feloldásában, megértésében érhetünk el nagy sikereket a coaching segítségével.

A coaching egy teljesen egyénre szabott folyamat, ami a coach és a kliens közös munkáját jelenti. A több alkalomból álló beszélgetésfolyamatot végig megoldásorientáltan vezetjük, sok kérdéssel és coaching eszközzel dolgozunk, támogatva téged abban, hogy megtaláljuk a számodra legjobb megoldást.

A coaching nagy segítséget tud nyújtani mind magánéleti, mind pedig üzleti dilemmák esetén. Ugyan foglalkozunk a múlttal is, hogy megértsük az okokat, kimondottan mégsem a múltbéli gócok feloldása a célunk; bár a coaching igen kellemes mellékhatása az, hogy egy idő után máshogy tudunk tekinteni múltbéli sérelmeinkre és megértjük, miért reagáltunk a múltban bizonyos esetekben úgy, ahogy. A folyamat során az erősségeidre helyezzük a hangsúlyt annak érdekében, hogy túljuss elakadásaidon és megoldást találjunk a problémáidra. Az egyéni coaching beszélgetések alatt mindig egy igazán bizalmas, kellemes légkör alakul ki. Mindketten elhivatottan foglalkozunk ügyfeleinkkel, akik számára a bizalom és megtartó háló az első pillanattól kezdve tapasztalható.

Lejjebb görgetve jelentkezhetsz hozzánk, ahol tudsz időpontot kérni Noémihez vagy Timihez. Miután megadtad elérhetőségeidet, felvesszük veled a kapcsolatot az általad preferált módon, telefonon vagy emailben és megbeszéljük a részleteket. Ezt követően az első találkozó díjmentes, ekkor átbeszéljük a problémát és tisztázzuk a folyamat részleteit.

Az ezt követő ülések árait pedig itt találjátok:

Life coaching

Business coaching

Soós Tímea coach

Soós Tímea - Life és Business Coach, Tréner, Andragógus
timea@starmind.hu

JELENTKEZEM KONZULTÁCIÓRA

Babai Noémi coach

Babai Noémi - Life és Business Coach, Tréner, CELTA nyelvtanár
noemi@starmind.hu

JELENTKEZEM KONZULTÁCIÓRA

Starmind - Tudatos döntés

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató

Starmind - Tudatos döntés

Általános szerződési feltételek | Adatkezelési tájékoztató