Főoldal COACHING NŐNEK LENNI JÓ! BUSINESS Főoldal BLOG RÓLUNK KAPCSOLAT SHOP

A meggyőzés művészete

Előzetes:

A meggyőzés művészete

Bruttó ár: 4 990 Ft

MEGRENDELÉS

Életünk során a meggyőzésre napi szinten szükség van. Igazi művészet, melyet ha elsajátítunk sokkal tudatosabban és könnyedebben mozoghatunk életünk bármely területén. A meggyőzés minden esetben jelen van az üzleti tárgyalásokon, kihagyhatatlan szerepe van az értékesítésben, illetve magánéletünket tekintve is alkalmazzuk napi szinten. A meggyőzés tehát rendkívül fontos készség mind a magánéletben, mind a hétköznapokban. Minden meggyőzés befolyásolás is egyben. Olyan kompetencia, amelynek segítségével elérjük, hogy környezetünk támogassa terveinket, ötleteinket, elképzeléseinket.

Ha sikeres akarsz lenni, elengedhetetlen a különböző meggyőzési és befolyásolási technikák ismerete, amelyek által könnyebben el tudod érni céljaidat és a számodra kedvező irányba tudod terelni a dolgok alakulását.

Akár értékesítőként szeretnél sikeresebb lenni a tárgyalásaidon, vagy a vevőidet szeretnéd meggyőzni, akár egy állásinterjún szeretnél kedvezőbb pozíciót nyerni, vagy akár befektetőket szeretnél megnyerni az új vállalkozásodhoz, elengedhetetlen, hogy magabiztosan, a céljaidnak megfelelően tudd irányítani a tárgyalási folyamatot. De ha jól belegondolunk a kedvező irányú befolyásolásra szükség van egy randevún, szülői értekezleten, egy hétvégi program megszervezésekor, gyermeked nevelése közben vagy akár egy étterem kiválasztásakor.

Ebben a négy részből álló videós anyagban átadjuk neked a kulcsot ahhoz, hogy képes legyél játszva elérni céljaidat. Gyere és tarts velünk!

MEGRENDELÉS

Starmind - Tudatos döntés

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató

Starmind - Tudatos döntés

Általános szerződési feltételek | Adatkezelési tájékoztató